Vensterwerk logo
m-vwlogo

Hoera! Joomla bestaat 10 jaar en dat vieren wij!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Hoe wij dat vieren?

Door alle bestaande klanten van Ecstar en Vensterwerk twee aanbiedingen te doen, die alles te maken hebben met de verjaardag van Joomla.

upgradeUpgrade je bestaande Joomlawebsite naar de nieuwste versie

Waarom niet bij Joomla 2.5.x of zelfs 1.5.x blijven? Hier een paar redenen om te upgraden:

 •  Joomla 3 is veiliger, omdat elk gevaar continu door Joomla-ontwikkelaars wordt opgelost
  Oudere versies van Joomla worden niet langer door ontwikkeld. Dit betekent dat beveiligingslekken in de software niet meer worden verholpen. Hierdoor is de site een mooie prooi voor boeven die de site willen hacken. In het minst erge geval worden pagina’s op de site veranderd met teksten en plaatjes die je je klanten wilt besparen. Erger wordt het als persoonsgegevens van klanten worden misbruikt, of als er virussen via je site worden verspreid naar je klanten.
 •  Joomla 3 is makkelijker in gebruik
  Joomla wordt continu verbeterd. Hierdoor is het gebruik ervan steeds makkelijker geworden en zijn er veel meer mogelijkheden toegevoegd.
 • Joomla 3 is optimaal geschikt voor PC’s, tablets en smartphones
  responsive designTegenwoordig is het mobiele verkeer naar sites het PC verkeer voorbij gestreefd. Met een Upgrade naar een nieuwe Joomla versie wordt er ook een nieuwe template geïnstalleerd. Met het nieuwe template wordt de site zogenaamd full responsive. Dat wil zeggen dat de site zich automatisch aanpast aan het scherm waarop het wordt bekeken. Een site op een PC is heel anders ingedeeld dan op een mobiel scherm.

 • Joomla 3 laat websites beter gevonden worden door Google
  De manier waarop Google bepaalt welke site er boven aan staat na een zoekopdracht, veranderd continu. Hierdoor is het nodig de techniek achter de site ook continu aan te passen. Nieuwe templates voor Joomla houden rekening met de manier waarop Google nu je site beoordeelt op relevantie ten aanzien van zoekopdrachten.

Voor slechts € 480,- (exclusief btw)* wordt je bestaande site gemigreerd naar de laatste versie van Joomla! Dit geldt alleen voor bestaande klanten van Ecstar / Vensterwerk.
Wil je gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier hiervoor te gebruiken.
* Maakt de site gebruik van functionaliteit die niet in de standaardpakketten zitten van Vensterwerk, dan wordt een aangepaste prijs gehanteerd. Hiervoor kan een voorstel worden gemaakt door Vensterwerk.

Neem contact op om gebruik te maken van deze aanbieding


boostMaak je site sneller voor je gebruikers en voor Google

Een snellere site betekent dat gebruikers minder snel afhaken, sneller aankopen doen en vaker terugkomen. Niet alleen voor bezoekers is een snelle site goed. Ook Google laat je hoger scoren bij zoekresultaten.

Als je gebruik maakt van deze aanbieding worden een hoop, vooral technische zaken, aangepakt. Allemaal er op gericht om de snelheid van de site te verhogen. Buiten alleen het verhogen van snelheid, worden ook direct andere onderdelen meegenomen die er voor zorgen dat Google je site beter laat scoren.

Enkele onderdelen die zullen worden aangepakt zijn:

 • SSL certificaat installatie (inclusief 1 jaar licentie)
 • Website compressie
 • CDN installatie
 • Caching optimalisatie

Voor slechts € 195,- (exclusief btw) krijgt je site een snelheidsboost! Dit geldt alleen voor bestaande klanten van Ecstar / Vensterwerk. 
Wil je gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier hiervoor te gebruiken.

Voorwaarde voor deze aanbieding is dat de website is bijgewerkt tot de laatst beschikbare versie van Joomla en dat de hostingmaatschappij waar de site is ondergebracht de gebruikte technieken ondersteund.

Neem contact op om gebruik te maken van deze aanbieding

Neem contact op

Een beller is sneller!

beller2

06 22220715